Еко-Хлібниця
Витрачати меньше грошей, меньше часу на походи в магазин, збільшити терміни зберігання хліба, харчуватися ідеально збереженими продуктами – це реально, варто лише знати як і використовувати "правильні" Хлібниці.
Подвійна тканина використовується для того, щоб хліб не втрачав вологу, але і не пліснявів, а завдяки перфорованій мембрані Ваш хліб залишається надовше м'яким та корисним.
Для досягнення найкращих результатів покладіть хліб всередину хлібнииці без обгорток. Якщо температура в будинку перевищує 28° C (літній період), ми рекомендуємо зберігати хлібничку в холодильнику.
ВАЖЛИВО! Навіть найкраща хлібниця не зможе зберегти смак і якість, якщо Хлібчик випечений без дотримання технології.
Питання, що задаються найчастіше:
- Чи можна зберігати в одній хлібниці різні види хліба?
Можна, якщо хліб на одній заквасці або хоча б одного кольору.
- А чому не можна зберігати разом чорний і білий хліб?
Чорний і білий хліб зберігати разом НЕМОЖНА. Відмінність полягає в різному показнику вологості. Це призводить до того, що і чорний і білий хлібчик стають уразливими перед грибковими захворюваннями.
Продукти починають швидко пліснявіти.
- А як «здружити» чорний і білий хліб всередині?
Нажаль, ніяк. Вони «не дружать», незалежно від хлібниці.
- Невже правда неможна?
Для чорного хлібобулочного виробу характерний сильніший і яскравіший аромат.
Таким чином, при довгому знаходженні батона поруч із житнім хлібом перший хлібобулочний виріб вбирає в себе «чужий» запах.
У результаті пшеничний хліб втратить свій власний аромат і стане менш смачним.